VIVASAN GRUNDUDDANNELSE>  Neutralisering af negative spørgsmål og kommentarer

  • Network Marketing – er ret mærkelig!arguments

En stor del af økonomien i den civiliserede verden har i lang tid gået gennem netværk:
• 50 procent af alle varer og tjenesteydelser i USA passerer gennem MLM branchen.
I Japan er tallet 90 procent. Derfor indtager Japan førstepladsen i verden for udvikling af ​​network marketing branchen.
• 125 lande har network marketing selskaber.
• Amerikanske økonomer har påvist, at i det 21. århundrede vil 70 procent af alle virksomheder i verden arbejde med anvendelsen af begrebet network marketing.
• Omsætningen i MLM-selskaber i Europa er mere end $ 20 milliarder. I Rusland alene omkring $ 3 milliarder.

  • Vivasan produkter er dyre!

Hvad mener du med høje priser? Med hvilke produkter sammenligner du vores produkter? Hvis du overvejer kvaliteten og effektiviteten af produkter fra VIVASAN, vil du præcis forstå, at virksomheden VIVASAN tilbyder meget god værdi for pengene.

  • På markedet findes der en masse forskellige produkter, hvorfor VIVASAN?

Du har helt ret, der er en masse produkter på markedet, og derfor er det vanskeligt for kunder at finde egnede produkter. Taler du om VIVASAN virksomhedens produkter, så skal du vide, at alt – fra plantager og produktion til salg – er i de samme hænder. Derfor kan vi garantere den kvalitet, som kunderne forventer af os.

  • Jeg har ikke råd til det

Det forstår jeg. Derfor ville være meget interessant for dig at deltage i en begivenhed eller i Viva Party. Det er gratis at deltage på denne begivenhed. Bare lyt med, hvad vi vil fortælle dig i et roligt miljø.

  • Jeg har ikke tid

Selvfølgelig forstår jeg, at du har meget travlt. Måske du kunne kigge i din kalender, hvornår du måske finder tid? Et besøg i klubben eller deltagelse i VIVASAN begivenheder og Viva Party er gratis.

  • Hvordan kan jeg være sikker på, at det er kvalitetsprodukter?

Tak for dit spørgsmål. Alle produkter fra Vivasan har GMP certifikat, som er verdens strengeste certifikat og en forudsætning for farmakologiske produkter. Der er kun få firmaer i verden, som kan bekræfte kvaliteten af deres produkter med GMP certifikat.

  • Andre firmaer også har gode produkter

Det findes andre gode produkter. Den bedste måde er at teste dem eller at få anbefalinger fra dem, som har prøvet produkterne.

  • Produkter fra firmaet XX koster mindre

Tak for din bemærkning. Med hvilket firma sammenligner du Vivasan produkter?

  • Jeg har hørt, at aromaterapi og kosttilskud bare er snyd, det virker ikke

Tak for din kommentar, ja, og sandheden er, at der er mange virksomheder, der tilbyder produkter, der ikke har de egenskaber, som de lover kunden. Kosttilskud og aromaterapi kan i hvert fald ikke erstatte medicin. De eksisterer for at forebygge sygdomme. Da vores produkter er certificeret med GMP og tilmed er kontrolleret af den schweiziske regerings tilsynsinstitution, kan vi være sikre på, at produktet opfylder de angivne egenskaber.

  • Man kan ikke tjene penge ved direkte salg

Denne påstand høres ofte. Det er vigtigt, at en person, som er interesseret i network marketing, tester produkter. På de dårlige produkter kan man ikke tjene noget. En anden ting at finde ud af for den berørte person er, hvor mange penge han har til at investere, hvis han ønsker at slutte sig til selskabet. Hvis registreringsgebyret er meget højt, og hvis konsulenten hver måned skal have en minimumsomsætning, så er chancerne for at tjene penge i det pågældende selskab små. Det er i denne sammenhæng, at  VIVASAN er forskellig fra andre firmaer. Vivasan er meget liberalt og har INGEN tvang.

< BACK

KORT PRÆSENTATION

   VIVASAN – det er spændende
   Invitation til Vivasan
   Invitation til Viva Party

VIVASAN GRUNDUDDANNELSE

    Min fremtid med VIVASAN
    Liste med 100 venner og bekendte
    Liste med 1000 „nej“
    Neutralisering af negative spørgsmål
    Mit mål
    Gode råd
    Min vej til VIP